Bedrijfsactiviteiten

Omschrijving
De doelstelling van i³ groep is het integreren van informatie infrastructuren. i³ groep is uw partner voor het adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren en onderhouden van informatie infrastructuren. Gebaseerd op jarenlange ervaring is i³ groep een kennisorganisatie die, in combinatie met kwalitatief hoogwaardige oplossingen, in staat is een flexibele en stabiele informatie infrastructuur te realiseren en naadloos in uw organisatie te integreren.

Meer informatie vindt u op www.i3-groep.nl
Merken
i³ groep is HP Preferred Gold Partner, VMware Enterprise Partner, HDS TrueNorth Gold Partner, IBM Premier Business Partner, EMC Premier Solution partner en Symantec Gold partner, NetApp Gold Partner. Hierdoor zijn wij in staat u oplossingen te bieden gebaseerd op kwalitatief hoogwaardige producten.
Noviteiten
CARE4Use: betalen per gebruikte gigabyte aan opslag. Geen investering vooraf, maar betalen voor wat daadwerkelijk wordt gebruikt (utilitymodel).

iGIS: i3 Grid Information Store
iGIS is een combinatie van storage virtualisatie software en opslag waarmee meerdere opslagsystemen, over meerdere locaties verspreid, samen één opslagpool vormen voor het opslaan van statische data zoals (medische) images, documenten, audio en video. Standaard wordt de iGIS configuratie uitgevoerd met NetApp opslag, maar desgewenst kan deze ook worden voorzien van gevirtualiseerde opslagsystemen van andere leveranciers, varierend van high performance disk tot tape.

i3 Smart Information Architecture
Ziekenhuisbrede archiveringsoplossing
Whitepaper beschikbaar

IT-ARCHIVERINGSOPLOSSINGEN IN DE GEZONDHEIDSZORG - VISIE I³ GROEP
In dit document leest u de visie van i³ groep op de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Op basis van de opgedane kennis en ervaring heeft zij een aantal opslagoplossingen ontwikkeld die in dit document nader wordt beschreven.
Referenties
Radboud Nijmegen
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Isala klinieken
Flevoziekenhuis
Catharina ziekenhuis
Bedrijfsgrootte
51 - 100 personen

Multimedia

Geen multimedia aanwezig